Det gör ont…

Allt kan hända i fotboll, men ibland känns resultatet mer smärtsamt än vanligt. Så var det i lördags.

 

Alex och Erik har skapat entusiasm i laget, tempofylld fotboll, en bra spelmodell och ett attraktivt spel. Jag tror att de strax över 500 personer gladdes i det härliga sommarvädret.  Men mot ett försvarkompakt och kontringstarkt Tvååker räckte det inte. Ännu en gång straffas ett vilt kämpande LSK i slutminuterna. En hägrande vinst förbyttes i en smärtsam förlust. Javisst, det är målen som räknas men LSK bjöd på god fotbollsunderhållning som bådar gott inför framtiden. Men det gör ont i stunden. Mycket ont. Grabbarna var värda en seger som stärkt självförtroendet inför derbyt mot Oddevold.

Desto gladare var vi i på fredagskvällen då damerna bjöd upp till dans. Toppkollegan Tösse kom knappt över sin egen planhalva men trots det blev det spännande. 3-1 seger till slut. Och jag kan inte tänka mig annat än att det blir ett avancemang till nästa division med tanke på seriestarten. Men osvuret är bäst!

Det är kul att kolla damerna! Tjejerna bjuder verkligen på en offensiv och härlig fotboll. Det finns en tydlig struktur i spelet men framför allt en spelglädje som smittar av sig långt upp på läktaren. Aldrig något gnäll på domare, medspelare eller motspelare. Full fokus på att ha kul och spela vägvinnande fotboll. Så jag uppmanar alla, särskilt dig som har förutfattad uppfattning om damfotboll; kom till Skarsjövallen på nästa hemma match och följ damerna resa mot högre divisioner.

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail