Professionellt stöd från EttanFotboll

04.45 ringde klockan i den kylslagna lördagsmorgonen. Årsmöte i Stockholm med EttanFotboll – en stödförening där alla klubbar som spelar i division 1 ingår. Punktligt lämnar expresståget Göteborg för att drygt tre timmar senare anlända till huvudstaden. Timmar fyllda med en välbehövlig sanering av mejl och telefonboxar.

Ettanfotbolls drivne ordförande Johan Englund hälsar välkommen och leder årsförhandingarna med pondus och effektivitet. Utan tvekan har vår organisation tagit stora steg framåt under Johans ledning och med gott stöd av vår uppskattade marknads- och kommunikationschef Jimmy Fors. Sedan följer, under ledning av Uddevallabördiga! Yvonne Ekroth, en dag fylld av intressanta och matnyttiga föredrag och diskussioner. Svenska Fotbollsförbundet bidrar med föreläsare som på ett mycket professionellt sätt informerar t.ex. om problematiken kring matchfixning, hur vi kan söka bidrag från olika fonder, marknadsföringstips och den nya generationen av digitala stödsystem för medlems- och biljetthantering.

Jag är övertygad om att företrädarna för de 32 klubbarna som ingår detta nätverk av klubbar från hela Sverige är mycket belåtna med att vara en del av ”den familjevänliga fotbollsligan där talanger får pröva sina vingar”. Även om vi har ambitioner att ta oss uppåt i seriesystemet……

Erland

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail