Akamatsu räddade tre poäng!

Ken Akamatsu byttes in och avgjorde sent. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Fredagkväll i Göteborg och Qviding stod för motståndet. Skulle LSK fortsätta toppjakten och ta viktiga poäng denna kväll på Valhalla?

Första halvleken var ingen framgång för LSK och Qviding kunde göra halvlekens enda mål, fram till 1-0.

Andra halvleken var avgörande på så vis och LSK skulle också komma tillbaka. Strax efter paus kvitterade Oskar Lindberg. Resultatet stod sig dock obehagligt länge, men i 88:e minuten kunde Ken Akamatsu hitta rätt och göra segermålet, fram till 1-2!

Tack till alla som kom och stöttade oss idag, fram till tillfällig serieledning! Härnäst väntar en spännande hemmamatch när GAIS gästar oss på torsdag. Då hoppas vi många LSK:are finns på plats och stöttar oss på plats. Kom i god tid, cykla/gå/samåk och förköp din biljett här. Väl mött.