Anfallaren är äntligen klar!


Efter hårt arbete är det nu klart att LSK lyckats knyta till sig en ny spelare i form av anfallaren Murana Conteh.

LSK genom fotbollsutskottet och huvudtränaren Erik Lund har länge arbetat för att knyta till sig Conteh. Nu har man lyckats och det är glädjande att anfallaren är en vass målskytt som kommer göra skillnad under årets säsong. 20-åringen var i princip klar för Hapoel Tel Aviv för en tid sedan men pandemin och tränarbyte där gjorde att han blev klar i Sierra Leone – där har han spelat för Ibrahim FC. Nu är han klar för LSK under 2021 och han kommer ansluta till truppen och Ljungskile i mars.

LSK-tränaren, Erik Lund, kommentar om nyförvärvet:
– Murana är forward som är en utpräglad målskytt men som även är bra i alla delar av spelet. Det är en ung spelare (född 2000) som brinner för att bli bättre och kommer att hjälpa laget på ett väldigt bra sätt redan i år.

Samtidigt vill LSK rikta ett STORT TACK till supporterklubben LSK FANS och alla som deltagit i deras insamling – och som gjort rekryteringen möjlig.

Robert Ohlson från LSK FANS kommenterar det på följande vis:
– LSK FANS tackar för ett bra samarbete och önskar Murana välkommen. Insamlingen gör ett avslut nu. Men om LSK FANS får frågan igen så står vi redo att åter öppna insamlingen. Förhoppningsvis kan vi bidra till att skapa en än mer slagkraftigt trupp.

LSK välkomnar Murana Conteh till föreningen och hoppas han kommer trivas och utvecklas vidare hos oss!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail