Ännu en stabil seger för LSK!

Cirka halvtimmen innan avspark fick vi beskedet att domaren inte godkände planen för spel. Vi blev därför tvungna att flytta matchen till konstgräsplanen och senarelägga starten till 19:15.

Det verkade till en början som om detta mest störde LSKs spelare. Qviding började bäst, dock utan att komma till några riktigt bra chanser.

En trippelhörna efter drygt 10 minuter var det farligaste.

LSK-spelarna vaknade till allt eftersom och i en mycket tilltrasslad situation efter 23 minuter kunde Aniekpeno Udo ge LSK ledningen med 1 – 0. Detta efter en hörna som Roger Thomson nickade ner till Udo . Därefter var LSK det klart bästa laget.

Robin Strömberg gjorde för andra matchen i rad ett hat-trick! Mål nummer 1 kom på en hörna som Hampus Dahlqvist slog, där Robin nådde högst och i en perfekt  timad nick satte 2 – 0 i matchminut 41. Det blev också halvtidsresultatet.

LSK fortsatte att kontrollera spelet efter paus och Qviding hade förtvivlat svårt att hitta några målchanser.

Robin Strömbergs mål nummer 2 var en perfekt frispark rakt upp i målvaktens högra kryss från ca 30 meter. 3 – 0 efter 51 minuter.

LSKs anfallslust avtog något efter detta mål men det såg stabilt ut bakåt.

Efter ett par byten kom LSK igång igen. Victor Mollapolci rundade Qvidings vänsterback och spelade in en hård, låg boll framför mål. Där dök måltjuven Robin Strömberg upp och bredsidade in 4 – 0. Och hans hat-trick var därmed fullbordat.

Slutresultatet 4 – 0 till LSK innebär att vi nu tar ytterligare kliv upp i tabellen och ligger nu på plats 5, med plats 4 inom räckhåll.

Den hemska målskillnaden är nu nere i endast ett minusmål!

Se LSKs mål på denna länk!

Läs Bohusläningens reportage från matchen här:

Nästa match spelas mot Ängelholms FF på Ängelholms IP, söndag 29 oktober klockan 15:00.