Årets julklapp – Ge bort säsongskortet 2020!


Säkra din plats på Skarsjövallen redan nu!

Nu släpper vi säsongskorten för säsongen 2020! Säkra din plats på våra herr- och dammatcher redan nu. Upplev dramatik och en fantastiskt upplevelse på Skarsjövallen tillsammans med oss! Passar perfekt att ge bort i julklapp exempelvis.

>> KÖP DITT SÄSONGSKORT HÄR

 

 

—————————-

MER INFO:
Det finns inte enbart säsongsbiljett för herrarnas 15 hemmamatcher utan även för damernas 11 hemmamatcher. Dessutom finns en tredje variant som vi kallar Guldkortet som innefattar både damer och herrar!

Idag släpps alltså årets bästa julklapp, julklappen som lever hela 2020 och garanterar massor av härliga upplevelser tillsammans med LSK och alla grönvita supportrar på Skarsjövallen. Pris från 375 kr – 2200 kr.

Försäkra dig om din favoritplats 2020! 
Om du hade en säsongsbiljett för sittplats 2019 så har vi reserverat samma plats fram till 2020-01-31. Skapa ett konto här med din emailadress så dyker den upp under ”Reservationer” där kan du köpa den på nytt för 2020!
Om du av någon anledning hade en fribiljett förra året så har den nu priset 0:-!

OBS! Detta förfarande gäller inte för våra sponsorers platser.

Reserverad parkeringsplats om du köper senast 23/12!

Som extra bonus reserverar vi en parkeringsplats till dig i direkt anslutning till entrén för säsongsbiljettinnehavare. En snabb och smidig lösning för dig som har ont om tid. Egen ingång nära den reserverade parkeringen gör att du efter parkering kan komma 5 minuter före matchstart och ändå hinna in till start!

Vill du ge bort en säsongsbiljett i julklapp måste vi ha din betalning senast den 15 december. Då får du också en trevlig julhälsning att lägga i julpaketet om du vill.

Nytt biljettsystem och ny app
Från och med nu har vi bytt biljettleverantör från TicketCo till AXS. Det är ett krav från Svensk Elitfotboll för att få ta del av deras sponsorpengar. Men detta kommer bland annat att ge dig möjlighet att –  om du inte kan gå en viss match – enkelt och smidigt administrera och skicka vidare din biljett via vår nya app LSK Live,. Appen lanseras i mars. I denna kommer du bl a att få:

– din digitala årsbiljett eller matchbiljett med Qr-kod så att du snabbt kommer in på
Skarsjövallen som under 2019
– laguppställningarna för aktuell match
– videoklipp från intressanta händelser från matchen
– senaste nyheterna från vår hemsida
– på plats på Skarsjövallen kunna se direktsändningarna från alla andra pågående
matcher i Superettan och Allsvenskan

Vi hoppas att även hinna med att du kan rösta på matchens lirare i appen.

Vår centrala plats för all biljetthantering är fr o m nu https://lsk.ebiljett.nu/ .
Gå redan nu och öppna ett konto för snabb hantering då du vill beställa säsongsbiljett eller biljetter till enskilda matcher senare i vår.

Matchprogrammet för säsongen brukar komma slutet januari eller början februari.

Så skynda nu att köpa en säsongsbiljett till dig själv eller anhörig/vän genom att gå till https://lsk.ebiljett.nu/ .

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail