”Benji” redo för Tvååker borta

Benjamin Arapovic är redo för Tvååker borta. Arkivfoto: P. Stenbaek.
Benjamin Arapovic är redo för Tvååker borta. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Det är ingen överdrift om man påstår att Ljungskile badar i sol denna helg. Uppe på Skarsjövallen är det full fart. Båda representationslagen tränar inför sina respektive matcher i helgen. IFK Örby tar emot damerna medan Tvååker tar emot
herrarna. Ny för i år är Benjamin Arapovic (tidigare Norrby IF), en av många spelare som är i full fart ute på planen. Så jag haffar honom direkt efter lördagens träning.

Nu har du varit i LSK ett tag, och serien har rullat på ett par veckor.
– Kul att vara här, Och att vi kommit in en bit i seriespelet.Det är det här, matcherna, fint väder, bra yttre förutsättningar som vi längtat efter under hela vintern. Nu är det som bäst.

Du debuterar i Ettan. Vad är dina första intryck av serien?
– Det känns som att jag har hamnat i en jämn serie. Här får man inte slappna av mot någon motståndare. Då blir man straffad. Jag får känslan av att precis alla lag faktiskt har styrkan att kan ställa till det i matcherna. Ingen går riktigt säker i den här serien.

Berätta kort för oss om spelaren Benjamin Arapovic.
– Jag har spelat anfallare tidigare. Spelade på positionen som kallas nummer 10, men tog ett steg ned i banan till mittfältet, och spelar nu mitt i banan. Där känner jag att jag har hamnat på rätt plats.

Det är en intensiv vecka vi, och alla andra lag är inne i. Tre matcher på åtta dagar. Senast var det Vänersborg och glädjande nog en viktig seger som fick laget med sig.
– Det var skönt att vinna igen. Det var viktiga tre poäng och en match där vi fick kriga bra. Vi var beredda på att Vänersborg skulle komma med många långbollar och med inlägg på sina duktiga huvudspelare. Jag tycker att vi kom igen bra i andra halvlek, och vi fick större ytor ju längre matchen gick.

Nu närmast är det luriga Tvååker på bortaplan.
– Ja, det skall bli kul. Dom har efter vad jag hört på rapporterna ändrat lite spelstil. Dom gillar att rulla boll mer. Tydligen har dom också en riktigt fin gräsplan så det kan bli en riktigt rolig match att se på. Vi ser fram mot söndagens matchen och hoppas att vi kan göra en bra insats där, avslutar Benjamin.

Anders ”Melker” Antonsson


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail