Bollen studsade inte LSK:s väg

Så var det dags för LSK att åka ner mot Skåne för att ställas mot Trelleborg. Ett möte som på förhand var oerhört viktigt för båda lagen.

I en jämn första halvlek skapade båda lagen ett par klara chanser. LSK började även bäst och kunde fått utdelning genom långskott från Johannes Vall och Albin Skoglund. Mot slutet av halvleken så växte hemmalaget och hotade allt mer framåt. Hetaste chansen kom också från Trelleborg genom ett friläge, men där kunde Robin Wallinder i LSK-målet avvärja på ett fenomenalt sätt. Första halvlek slutar också mållös, 0-0.

Även andra halvlek inleds med LSK-chanser, där bland annat Skoglund är nära att få in bollen men TFF-målvakten kunde rädda. Istället är det Trelleborg som kommer igen om och kan sätta ledningsmålet, fram till 1-0. Direkt efter målet maler LSK på och närmar sig en kvittering. Men efter en bra period så gick tempot ner och det blir mer ett ställningskrig där LSK inte lyckas hota offensivt för att nå en kvittering. Mot slutet lyfter LSK upp mer och får lite tryck på hemmalaget, men bollen studsar inte de grönvitas väg. Istället går segern till hemmalaget som vinner med 1-0 i en jämn match som lika gärna kunde fått en annan utgång.

Nu väntar ett litet uppehåll innan hemmamatch mot Jönköpings Södra lördagen den 21/11.