‼️April April‼️ Herrlaget förstärker med måldrottning!

‼️APRIL APRIL‼️

Strax innan transferfönstret stängde inatt så blev det klart att Herrlaget förstärker med en spelare med lokal prägel. Erik Lund väljer att göra en intern rekrytering för att stärka Herrlaget offensivt.

Det handlar om ingen mindre än Sandra Bagger som kan göra debut i Herrlaget redan på lördag! Sandra Bagger har öst in mål under de senaste tre säsongerna och har noterats för över 100 mål i den grönvita tröjan. Det är en nöjd och trött Erik Lund som fick klart med värvningen kvart i tolv, natten till torsdagen.
– Spelare med sinne för mål växer inte på träd så det känns väldigt spännande att få in Sandra, som verkligen bevisat att hon vet var målet är beläget. Dessutom är det en effektiv lösning för LSK där hon kan spela för både dam- och herrlaget, vilket även blir en utmaning för Sandra. Hon kommer med största sannolikhet ta plats i startelvan redan i premiären på lördag, säger Erik Lund.

Sandra Bagger själv tror inte det ska bli några större problem att anpassa sig till Herrlagets spel eller det ökande matchandet:
– Jag vet hur man gör mål så det kommer inte bli några skillnader när jag spelar med herrar. Dessutom är det ju matcher man vill spela så att spela med bägge lagen är bara roligt! Sedan är det såklart extra roligt att spela med Damlaget med tanke på den resan vi gör och den stämningen som finns i laget, säger en glad Sandra Bagger.

Transferfönstret stängde som bekant inatt och öppnar i sommar. Då kanske LSK förstärks ytterligare. Det sägs nämligen på ”byn” att Ken Sema längtar hem till LSK…

Nu välkomnar vi först och främst Sandra Bagger, som gör sin första träning med Herrlaget i eftermiddag och får då chans att spela ihop sig med laget inför lördagens premiär, borta mot Assyriska IK. Se Sandra och laget på SportExpressen – klicka på bilden nedan.


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail