Bortalaget hetast i höstkylan

Mitten av oktober och hösten hade verkligen vaknat till liv på Skarsjövallen, med gråa skyar och isande kyla. Detta var också den första matchen sedan återkomsten för tränaren Tor-Arne Fredheim.

LSK öppnade matchen väldigt piggt och dominerade spelet första kvarten. Därefter kom Västerås in i matchen mer och jämnade ut det. Chansmässigt var det däremot LSK som var bäst med flera fasta situationer som mycket väl kunde gett utdelning. Även Västerås hade ett par lägen, men tight försvarsspel från bådas sidor gjorde att det inte blev mer än nära. Därmed var det fortsatt mållöst när lagen gick in för att värma sig i halvtidspausen.

Andra halvlek är jämn och en fortsatt kamp utan några direkta målchanser. Västerås har en bra chans en bit in i andra halvlek. Denna gången nådde man inte fram till bollen. En stund senare skulle det däremot smälla. Ett inspel når en Västeråsare först på och kan placera in ledningsmålet, fram till 0-1. En kvart från slutet så snappar Västerås upp en boll och därefter avslutar man – ett skott som tar på en LSK-försvarare går in vid stolproten, fram till 0-2. LSK försöker komma framåt och gör ett par byten för att få mer energi. Dock lyckas man inte komma fram till något speciellt framåt, i en sönderryckt match. Västerås kan hålla undan och vinner därmed matchen med 0-2.

Härnäst väntar bortamatch mot Brage på torsdag.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail