Cupavancemang

Målglädje efter ett av LSK:s mål. FOTO: P. Stenbaek.

LSK gick in i Svenska Cupen med ett väldigt ungt lag. Tre egna unga spelare fick chansen i startelvan och drog ned snittåldern till 20,6 år. Detta mot Division 2-laget Angered.

Första halvleken inleddes dock med ett baklängesmål redan i tredje minuten. Sedan kom LSK igång. Conteh och Odenbeck vände till 1-2 innan halvtidspaus.

Andra halvleken inleddes med ett tjusigt frisparksmål av Ken Akamatsu, fram till 1-3. Angered reducerade innan LSK tilldömdes straff. Conteh förvaltade inte straffsparken men däremot hittade Lamin dit på returen, fram till 2-4. Ett resultatet som också blev slutresultatet. Därmed är första steget påväg mot Europa avklarat.