Den dansanta målsprutan fortsätter i LSK!

Då kan vi med glädje meddela att Jesper Westermark är klar för en fortsättningen i LSK. Den dansanta målkungen ”JW” har förlängt sitt kontrakt över säsongen 2020.

Den pratglada anfallaren, Jesper Westermark, kom till LSK i januari med ett tydliga mål – att föra upp LSK i Superettan och att göra ett mål per match. Det ena målet infriades som bekant och det blev också många mål – nämligen 18 mål på 25 spelade matcher. Målskyttet räckte till en delad skytteligaseger (tillsammans med LSK:s Aniekpeno Udo), vilket lockade till sig flera intressenter. Jesper Westermark valde trots det glädjande att stanna i LSK! Förutom att 26-åringen har näsa för mål så bidrar han även otroligt mycket till lagsammanhållningen och bjuder mycket på sig själv.

Jesper Westermark kommenterar fortsättningen i LSK på följande vis:

– Att fortsätta spela i Ljungskile nästa år känns jättebra! Roligt och spännande att fortsätta den resan vi påbörjade förra året! Jag valde Ljungskile mycket på grund utav många bra dialoger med Jörgen, han ser mig inte bara som en fotbollsspelare utan också för vem jag är som människa. Jag känner mig som en viktig del i lagbygget och att få spela elitfotboll igen ska bli fantastiskt! Jag vill ta tillfället i akt och tacka alla fina supportrar och människor runt förening som fått mig att trivas riktigt bra! Vi ses igen nästa år på Skarsjövallen!

LSK är väldigt glada att Jesper Westermark fortsätter i den gröna tröjan! Vi ser fram emot nya mål, dansnummer och fina prestationer i föreningen!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail