DERBYSEGER OCH SERIELEDNING! ????

Stämningen var elektriskt inför dagens derby och knappt hade alla supportrar hunnit in på arenan förrän Jesper Westermark forcerat in ledningsmålet, fram till 0-1! Repliken skulle inte vänta på sig för minuten senare kom kvitteringen. Trodde man, men målet blev bortdömt och det var fortsatt LSK-ledning. Ett LSK som var fortsatt bäst i en tuff första halvlek.

Andra halvlek liknade den första men ett typiskt derbyspel. Oddevold har visserligen någon het chans, men det är LSK som är vassast i avsluten. Bland annat har Brannefalk två skott i ribban och Udoh ett bortdömt mål. Till slut visade sig LSK starkast och höll undan till en underbar derbyseger!

Segern betyder också att LSK går upp i serieledning på bättre målskillnad än FC Trollhättan. Härnäst väntar en tuff bortamatch mot Kristianstad på lördag, vilket är sista matchen innan sommaruppehållet. Väl mött.

Till sist, stort tack till allt stöd som alla Ljungskilesupportrar stod för ikväll! Grym atmosfär!