Det blir ingen publik på Skarsjövallen

Skarsjövallens läktare kommer fortsatt gapa tomma, efter de nya restriktionerna.

Vi saknar er och hade längtat efter att ta emot er på Skarsjövallen. Tyvärr får vi fortsatt vänta tills vi kan ta emot publik.

Idag kommunicerade Folkhälsomyndigheten ut beslutet om nya skärpta allmänna råd, efter samråd med bland annat smittskyddsläkarna i Stockholm, Västra Götaland och Östergötland. Även Länsstyrelsen skärper restriktionerna kraftigt.

Det innebär att Ljungskile SK inte kommer kunna ta emot någon publik för de resterande hemmamatcherna om inte något förändras.

Med start på söndag hade vi sett fram emot att kunna erbjuda 300 personer i publiken som ett första steg i välkomnandet av fullskalig publik. Det är ledsamt att LSK dessvärre inte har möjlighet till det då vi vet vilket stöd ni är på Skarsjövallen och hur mycket som LSK betyder för många.

Vi har givetvis all förståelse för de nya skärpa restriktionerna som vi tar på allvar. Därför vill vi verkligen tydligt uppmuntra alla att hjälpas åt för att hålla avstånd, tvätta händerna och respektera allvaret med denna pandemi som slår hårt mot alla.

Vi får fortsatt ha tålamod, längta, drömma och hoppas på att vi ses igen när vitsipporna blommar längs vägen upp till Skarsjövallen.


LÄS MER:


Stöd LSK
Givetvis är det tufft att det inte väntas spelas någon hemmamatch med publik alls i år. Så om du vill skicka ditt stöd så är det väldigt tacksamt:
– Swish: 123 502 42 78
– Bankgiro: 5357–1113

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail