Det var bara målen som saknades för LSK.

Iskallt regn och halv storm gjorde att förutsättningarna inte var överdrivet trevligt för publiken runt Hammarviken Arena denna lördag, när ÖIS tog emot vårt LSK.

LSK däremot forcerade fram från start och tog direkt kommandot. Redan efter en kvart hade bollen tagit i stolpen på ÖIS-målet två gånger. De gröna fortsatte att skapa ett flertal bra chanser och spelade även riktigt bra. En ledning hade smakat fågel och som även hade varit rättvist, men halvtidssiffrorna skrevs till 0-0.

I andra halvlek växte hemmalaget sig in något i matchen, efter ett par byten. På den första riktiga målchansen kom även snöpligt 1-0 för Örgryte. LSK kom ändå tillbaka och fortsatte att skapa ett flertal målchanser, däribland ytterligare en stolpträff och två frilägen. Dessvärre ville inte bollen in denna höstlika vårlördag för LSK, utan matchen slutar 1-0 till ÖIS.

En väl genomförd match av LSK där det enda som saknades för de grönas del var ett par mål framåt. Härnäst väntar träningsläger för LSK där man kommer vässa formen vidare. Väl mött i kommande match.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail