Eleganten ”Murre” fortsätter i LSK!

Han kom in som en frisk fläkt under förra hösten, med speluppfattning och teknik som sällan tidigare skådats på Skarsjövallen. Under 2019 växte han till sig ytterligare. Nu är det klart att mittfältsmotorn Mirad Garza fortsätter i LSK under de kommande två säsongerna.

20-åringen kom från BK Häcken inför höstsäsongen 2018 och fick den säsongen chansen vid två matchtillfällen. Redan då syntes att mittfältaren hade stor potential att utvecklas vidare till en grym spelare. Under årets säsong utvecklades den elegante mittfältaren vidare och han fick chansen betydligt fler gånger. Med bidragande insatser i framförallt speluppbyggnaden och det offensiva spelet gav ”Murre” laget ytterligare en dimension i spelet. Med precisa passningar och fyndiga lösningar tog han plats på planen vid 16 seriematcher – dock utan att hamna i målprotokollet, men det lär komma framöver.

Ljungskile SK ser fram emot Mirads fortsätta utveckling i den gröna tröjan och välkomnar honom till en fortsättning i LSK under de närmsta två säsongerna!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail