En poäng mot Eskilsminne

Påskvädret var fantastiskt och det var som upplagt för en härlig fotbollseftermiddag. Det blev en tuff match och inget ordnat spel under den första halvleken. Det var inte förrän i slutminuten av halvleken som ett mål skulle komma. Jesper Westermark blev nedriven och Edin Øy fick chansen från straffpunkten. Mittfältaren gjorde inget misstag utan satte 1-0 på ett säkert sätt.

I andra halvlek kom Eskilsminne in mer i matchen ju mer halvleken led, men det var inte förrän i slutet de kom till några direkta chanser. En ribbträff i slutet var det närmaste som kom – trodde vi… Strax innan slutet kom dock en sur kvittering, vilket gjorde att matchen slutade 1-1.

En sur poängförlust, men det gäller att bita ihop och komma igen. Härnäst borta mot Oskarshamn nästa lördag. Väl mött då.