Ett nytt kryss mot Vänersborg

Oskar Lindberg stod för LSK:s mål. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Fredag och derby i Vänersborg väntade denna kväll för LSK:s herrar. Två lag som brukar bjuda på tuffa och jämna matcher, så det skulle bli hårt om vilket av lagen som skulle få med sig de ädla poängen.

Första halvleken hinner inte gå många minutrar innan LSK får utdelning. Henriksson hittade Tornblad i djupet som ryckte förbi innan han hittade fram till Oskar Lindberg som placerade in 0-1 till LSK! Det var tuffa tag och många dueller, men chanserna var det LSK som skapar. Med lite skärpa och flyt så hade de grönvita kunnat utöka ledningen både en och två gånger om. Hemmalaget fick mot slutet av halvleken också sina chanser, men det gjorde även LSK där Tornblad var väldigt nära två gånger om. Några fler mål blev det inte i den första halvleken.

Andra halvlek inleds med en VIF-forcering och LSK-försvaret fick att göra. Kees Sims får rädda de grönvita ett flertal gånger och det är också nära när bollen dansar på mållinjen. Till slut kommer dessvärre kvitteringen efter dryga 70 minuters spel, på frispark och en nick som seglar in till 1-1. Därefter kom LSK-forceringen men man lyckas inte komma till riktigt utan målen uteblir. Istället står sig resultatet och lagen får dela på poängen.

Tack till alla som kom och stöttade oss idag! Redan på tisdag väntar ny match när Lindome GIF gästar oss på Skarsjövallen. Väl mött.