Matchtätheten nu i vanligt tempo kommen var, passar LSK:s chans att stanna kvar.
Ja så hoppas folket fortsatt i karantän, håller tummarna och ber på sina bara knän.
Nu skulle Dalkurd i nästan samma position, få smaka Jörgens nya taktikordination.
Laget fordom från Borlänge stan, skulle ges en rejäl dust på Studenternas bandyplan.

Och visst hade Jörgen tänkt om, nu hade uppställningen till försvar fått ny form.
Med fyra backar i bredd i försvarsslutet, skulle väl nollan bakåt hålla till matchslutet?
Men att sedan en mittfältare satts på topp, onda aningar om att mål framåt getts opp?
Men det var nog bara i matchstart, för att mot matchslut sätta in ordinarie anfallsapparat?

Ja frågetecknen var många så klart, när väl spelet drog igång med måttlig fart.
Båda lagens trista serieposition, märktes tydligt på spelarnas ångestfrustration.
Det sprangs och villes över planen hela, men framför målen blev de märkbart stela.
I och för sig i de grönas taktik matchen börja, för målen skulle ju till slutet dröja.

Andra halvlekens spel blev den första lik, men LSK började vaska fram chanser till en spik.
Trots byten på flera platser i startälvan, framför mål kvarstod den kroniska avslutsskälvan.
När det gick mot de sista tio utan måleri, stod hoppet och tron att en poäng skulle det nog bli.
Men som en blixt från en mörknande himmel, nickar Dalkurderna in ett mål i LSK försvarsvimmel.

Men inte skulle ett mål räcka, minuter senare gör dom sitt andra mål för att matchen släcka.
LSK försöker sedan på alla vis, men resultatet 2-0 står sig, och utgången får sedvanliga repris.
Att spelarna trots allt inte ger upp utan kämpar på, skall dom ha heder och kredit utav ändå.
Och än är det inte kört och good by, seger mot Västerås och laget kan förtjänt ta på vinnarkavaj!