Förlust mot Qviding.

Klockan slog halv elva och Valhalla IP inbjöd till vårsol och möte mellan Qviding och LSK.

Qviding inledde bäst och på första målchansen tog de ledningen med 1-0. Kvitteringen kom nästintill omgående. Mirad Garza placerade in bollen, via ribban, i bortre krysset. Därefter dröjer det till 20 minuters spel innan Qviding får sin andra chans – och andra mål, fram till 2-1.

I andra halvlek lyckad även ett effektivt hemmalag göra båda 3-1 och 4-1. LSK skapar också ett par vassa målchanser, bland annat har inbytte Jakob Olsson en frispark i ribban. Det vill sig inte riktigt denna lördag för LSK utan det blir att träna hårdare framöver och vässa spelet.

Härnäst väntar ny träningsmatch på tisdag när seriekollegan Tvååker väntar på bortaplan. Väl mött.