Förlust trots flera bollar i nät

 

Idag var det äntligen dags för premiär, i vårsolen i Jönköping. En händelserik match skulle det visa sig.

LSK tog initiativet direkt och spelade väldigt bra i inledningen. Bortalaget tog sig fram flera gånger, inte minst på högerkanten. Man satte även hög press och vann bollen högt upp vilket ställde till problem för Assyriska. Närmast var Ken Akamatsu som genom ett friläge var nära att sätta ledningsmålet. Efter en dryg halvtimma växte hemmalaget in i matchen och skapade ett par chanser genom långa bollar bakom Ljungskiles backlinje. Till slut tilldömdes Assyriska straff – en straff som satt klockrent i stolpen. Därmed kunde lagen gå till halvtidsvila med ett mållöst resultat.

Assyriska fortsatte på den inslagna vägen i andra och inledde med att hota LSK ordentligt. Ett mål skulle också komma, men som tur var dömdes det bort för offside. LSK höjde sig sedan efter målet och efter ett par byten så blev man allt starkare. ”Medi” nådde högst på en hörna, men nicken gick strax över. Därefter skulle äntligen ett LSK-mål komma när inbytte Murana Conteh satte bollen i mål, men dessvärre dömdes även det bort för offside. LSK tog över helt och hotade Assyriska ordentligt. Strax före slutet kom nästa LSK-mål när Murana Conteh återigen tråcklade in bollen, men även detta blev bortdömt. Trots stort spelövertag och två bortdömda mål så såg matchen ut att sluta mållöst. Men i 94:e minuten rann Assyriska igenom, ur ingenstans, och satte dit 1-0. Mycket snöpligt och helt ologiskt.

Det är bara att bita i det sura äpplet och komma igen nästa match, för detta LSK-lag kommer bli bättre och bättre. Härnäst väntar IFK Malmö hemma nästa lördag.

 


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail