Första nyförvärvet är klart!

Joakim Olausson i bortamötet mot Utsikten tidigare i höstas. Nu får mittfältaren ikläda sig den gröna tröjan istället.

Då kan LSK:s Herrlag presentera första nyförvärvet inför kommande säsong, i form av den spelskickliga mittfältaren Joakim Olausson. 24-åringen har tecknat ett avtal över de kommande två säsongerna.

Joakim Olausson kommer närmast från två säsonger i den tidigare seriekonkurrenten, Utsiktens BK, så därmed har LSK kunnat följa honom på nära håll. Där har mittfältaren varit en viktig pjäs och spelat totalt 52 seriematcher i den mörkblåa dressen. Dessförinnan har han hunnit med Division 1-spel i göteborgsklubbarna Assyriska BK, Örgryte IS och Qviding FIF. Olausson har även hunnit med spel i BK Häcken samt italienska Perugia och Atalanta. På meritlistan finns även över 30 u-landskamper för Sverige (U17 och U19). Således finns det en stor utvecklingspotential att bygga vidare på i LSK.

Som spelare beskrivs Olausson som en spelskicklig innermittfältare som har en fin vänsterfot, så det ska bli spännande att se vad nyförvärvet kan presentera i den gröna LSK-tröjan under de kommande två säsongerna.

Varmt välkommen till LSK, Joakim Olausson!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail