Försvarare till LSK!

Pontus Olsson är LSK:s senaste nyförvärv.

Herrlaget fortsätter att fylla på truppen och denna gång är det ett nyförvärv som fostrats på Orust som tar plats. Vi hälsar Pontus Olsson varmt välkommen till LSK!

Pontus Olsson är en spelare vars namn kanske är bekant för vissa insatta. Försvararen provspelade nämligen inför säsongen 2021 och nu är han tillbaka på Skarsjövallen – denna gång med ett kontrakt i handen. 26-åringen är fostrad i moderklubben Stala IF (således inte långt till Ljungskile), men har tillhört Stenungsunds IF under många år. Senast kommer han dock från vinröda Qviding FIF, där han blev främsta framspelare i Göteborgslaget med 7 framspelningar under 2022 i Ettan Södra. Under fjolåret spelade Pontus Olsson flest spelminuter av alla i Qviding – 2683 av totalt 2700 minuter. Han är försvarare med hög arbetskapacitet som med fart och fläkt gör ett bra arbete såväl offensivt som defensivt.

Pontus Olsson och LSK är nu överens om ett avtal för säsongen 2023.

– Pontus är en väldigt professionell spelare som kommer bidra med bra attityd till både träning och match. Han vet vad det handlar om med spel i Ettan, så därför känns det väldigt roligt att ha honom här i LSK, säger LSK-tränaren Erik Lund Fahlén.

LSK är glada att Pontus Olsson väljer LSK och vi hälsar honom såklart varmt välkommen till grönvitt!

I herrlagets spelartrupp 2023 ingår sedan tidigare:
Kees Sims (målvakt)
Sebastian Ekholm (målvakt)

Gustav Källén (försvarare)
Daniel Garcia Olsson (försvarare)
Samuel Ohlsson (försvarare)
Mattias Bahno (försvarare)
Anton Daläng (mittfältare)

Jared Odenbeck (mittfältare)
Einar Hassellöv (mittfältare)
Atdhe Grajqevci (mittfältare) 
Benjamin Arapovic (mittfältare)
Murana Conteh (anfallare)


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail