Försvarsgeneralen fortsätter i LSK!

Ljungskile har idag glädjen att meddela att vår unga och ambitiösa försvarsgeneral fortsätter i LSK. Andreas Murbeck har nämligen tecknat ett 2-årsavtal med LSK.

I slutet av januari gjorde Andreas Murbeck entré på Skarsjövallen när han tecknat ett 1-årsavtal med LSK. Han presenterades som en stor talang med stor potential att utvecklas till en viktig spelare i Ljungskiletröjan. Nog infriade han också de förväntningarna i den gröna tröjan. Som en försvarsgeneral tog 21-åringen genast för sig och visade vart skåpet skulle stå. Med en genuin och stark inställning kombinerat med vinnarinstinkt styrde han LSK:s försvarslinje på ett strålande sätt under säsongen – som slutade med avancemang till Superettan. Att Andreas är ambitiös visade sig direkt då han ville bo så nära arenan som möjligt, vilket gjorde att han tillsammans med lagkamraten Johan Brannefalk bosatte sig i ljusa Ljungskile. Något som även gjorde att den talangfulla duon tränade mycket extra på egen hand, vilket gav resultat under säsongen. Under säsongen stod Murbeck för 26 seriematcher och bidrog till att laget under dessa matcher endast släppte in 21 mål – därtill lyckades försvararen även göra 1 mål framåt.

En nöjd Andreas Murbeck ser fram emot fortsättningen i LSK:

Det känns fantastiskt att förlänga med LSK! Valet föll på Ljungskile då jag har haft ett fantastiskt första år här med alla i och runt klubben – och att jag, men även klubben, är redo att ta nästa steg. Ambitionerna i LSK matchar mina och därför ser jag fram emot vad vi kan åstadkomma nästa år.

Ljungskile SK ser fram emot Andreas framfart i den gröna tröjan och välkomnar honom till en fortsättning i LSK de närmsta två säsongerna!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail