G A M E D A Y – Ända in i kaklet!


Skarsjövallen omges av höstliga färger och vi kan samtidigt konstatera att säsongen börjar gå mot sitt slut. På lördag är det dags för nästsista hemmamatchen – och vi vill givetvis att så många som möjligt är på plats och stöttar LSK! Tillsammans går vi in i kaklet!

När Murana Conteh sprang ut i vinterkylan för att göra sitt första träningspass inför årets säsong var det en förväntansfull anfallare som förberett sig hårt. Säsongen har däremot inneburit mycket skadefrånvaro vilket inneburit att han missat nästan hälften av matcherna. Därför var det en glädjefylld nummer 17 som med två mål såg till att LSK kunde vända och vinna borta mot IFK Malmö med 3-1 förra helgen.

Om det blir fler mål på lördag från Mr. Conteh återstår att se. Något som däremot är klart är att Samuel Ohlsson inte kommer finnas med i målprotokollet. Den starka vänsterbacken har nämligen dragit på sig för många gula kort under säsongen och är avstängd. LSK saknar fortsatt flera spelare på grund av skador. Förhoppningsvis kan någon av dessa göra comeback framöver – kanske redan på lördag?

Dagens motståndare, Oskarshamns AIK, brukar vara en tuff motståndare. LSK vann vårens möte med 2-0 på bortaplan, efter mål av Ingham och Lamin. OAIK har däremot haft en jobbig säsong och ligger precis över det negativa kvalstrecket. Dock har man en god form där man tagit 10 poäng på de senaste fem matcherna. Senast slog man Tvååker med 2-0, så det är ett lag på gång. Därför gäller det att LSK verkligen gör jobbet för att ha möjligheten att plocka hem tre poäng.

LSK hoppas att en hel del av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på lördag för att heja fram vårt grönvita lag!

MATCHSTART
Lördag, kl: 16.00, på Skarsjövallen.

Varmt välkomna till dagens match!

BILJETTER
Boka biljetter till Skarsjövallen här: https://lsk.ebiljett.nu/

OBS! Barn t.o.m. 15 år går in gratis.

Let’s Stick Together!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail