G A M E D A Y – Dags för en repris?

Linus Dahl avgjorde hemmamötet mot Eskilstuna. FOTO: T: Åberg.

I senaste mötet med AFC såg det ett tag ut som att Eskilstuna skulle knipa en poäng, efter en sen kvittering. Men LSK ville annorlunda och kom igen i slutskedet när Linus Dahl kunde sätta dit segermålet fram till 2-1. Nu väntar en ny match, på bortaplan, mot AFC. En synnerligen viktig match. 

LSK såg länge ut att kunna knipa tre poäng mot Norrby i senaste matchen, men ur ingenstans kvitterade Boråsarna på övertid och det blev istället en poäng. Mot dagens motståndare, AFC Eskilstuna, lyckades LSK komma ikapp i slutskedet trots en sen kvittering av AFC. Albin Skoglund forcerade in ledningsmålet på Skarsjövallen. I 80:e minuten kvitterade bortalaget på hörna, men LSK gav inte upp utan Linus Dahl kunde snurra upp försvaret innan han placerade in 2-1. Därtill lyckades Robin Wallinder rädda en straff och blev utsedd till Matchens lirare.

Nu väntar en helt ny match och det gäller att ladda om för en väldigt viktig match. Eskilstuna kommer från en stark seger borta mot Västerås med 1-0 och hemmaslog även Sundsvall för ett par veckor sedan med 3-2, så det är ett lag som vaknat till på senare tid och lär bli en tuff nöt att knäcka.
I LSK är det frågetecken för Erik Lund, Linus Dahl och Johan Svahn. Skadeduon Axel Pettersson och Andreas Murbeck har börjat träna ordentligt och närmar sig comebacker framöver. I övrigt är hela spelartruppen tillgängliga.

Det blir en ny viktig match så håll tummarna rejält! Matchen ser ni på Dplay och ni kan även följa matchen via appen LSK Live.

Matchstart kl: 19:00 på Tunavallen.

Välj att stötta oss:
Tyvärr spelas alla matcher utan publik, men du kan fortfarande stötta oss på olika sätt.
Du kan du swisha ett bidrag (klicka här) till 123 502 42 78 eller stötta med distansbiljetter (klicka här):

 

Höjdpunkter från senaste matchen mot AFC Eskilstuna:

LÄS MER:
>> 🆚 AFC: Inför dagens match
>> 📲 Ladda ned LSK Live
>> 🎥 Streama matchen på Dplay
>> ⚽️ Rösta fram matchens LSK-lirare

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail