G A M E D A Y – Dags för revansch!

LSK-helgen fortsätter! Idag väntar en viktig match när Assyriska IK gästar Skarsjövallen. Ett lag som vi har revansch att utkräva efter den snöpliga premiärförlusten från i våras.

Premiären i våras, mot dagens motståndare, vill man på sätt och vis glömma. Assyriska satte nämligen segermålet i 94:e minuten, rätt ologiskt. Dessförinnan hade LSK skapat mängder med chanser och även haft bollen i nät både en och två gånger. Nu är LSK sugna på att ta revansch. Dock väntar en vilt kämpande Assyriska, som siktar på att klara sig kvar i Ettan. Laget hade en svag inledning på säsongen och bortsett från premiärseger blev det endast en seger till innan uppehållet. Därefter öppnade man augusti med tre segrar och verket på hugget, även om det blev förlust senast hemma mot Torn (1-3). En välbekant spelare finns också i truppen, nämligen Ivo Vazgec – som efter sommaren gjort comeback i målet.

LSK gjorde en fin första halvlek borta mot hemmastarka Lund. Två mål tidigt och i andra halvlek spikade Oliver Bergman igen – och segern var klar. Det gäller att göra en stark prestation även idag samt sätta försvarsspelet bättre – för att lyckas ta en trepoängare idag. Senast mot Lund saknades Mehmed ”Medi” Dresevic, p.g.a. avstängning, men nu finns han åter tillgänglig. I övrigt saknades ett par spelare p.g.a. skavanker och det är oklart om vilka som kan komma till spel i eftermiddag. Det kommer bli en viktig match för båda lagen så det gäller att vara effektiv för att få med sig alla tre poäng.

Varmt välkomna att heja fram LSK i dagens match!

Matchstart kl: 16:00 på Skarsjövallen