G A M E D A Y – Derbydags i Trollhättan!

Anton Henriksson vänder tillbaka till Edsborg. FOTO: P. Stenbaek.

Återigen väntar en ny match i Trollhättan, men denna gång är det helt på bortaplan som gäller. För Anton Henriksson blir matchen lite mer speciell – och samtidigt är det som bekant ett Trestadsderby som väntar.

Kristijan Nikolla i LSK.

Dagens motståndare, FC Trollhättan, har öppnat årets seriespel på ett liknande sätt som LSK. Först inledde man med att tappa en ledning och förlora premiären mot Lindome med 1-2. Därefter besegrade man nykomlingen Åtvidaberg, på bortaplan, med 0-2. Tränaren William Lundin, med förflutet i LSK:s akademi, har bytt ut en del spelare inför årets säsong och fått ihop en trupp som bör hota uppe i toppen av tabellen. I övrigt återfinns även den tidigare LSK-målvakten i FCT-kassen, den offensiva teknikern Kristijan Nikkola (bilden) samt den lovande spelaren Kevin Liimatainen, som även han har ett förflutet i LSK:s akademi.

LSK fick äntligen till årets första seger förra helgen, när man hemmaslog IFK Malmö i Trollhättan (!). Nu återvänder Herrlaget till Trollhättan för en ”riktig” bortamatch – däremot lär det bli naturgräs för första gången denna säsong. Någon som däremot känner ganska hemma i Trollhättan är LSK:s lagkapten, Anton Henriksson, som spelade i rödsvart under fjolåret. Frågan är om släkten blir värst imorgon? LSK ställer upp med bästa laget, där samtliga spelare finns tillgängliga för spel – och är taggade till tusen! Ska årets första bortaseger komma idag?

Matchstart kl: 19:00 – Se matchen på SportExpressenPlay – KLICKA HÄR


Välj att stötta oss:
Tyvärr spelas alla matchen utan publik, men du kan fortfarande stötta oss på olika sätt.
Vi är väldigt tacksamma om du swishade ett bidrag som stödbiljett till: 123 502 42 78

…du kan även stötta oss genom att:
>> Bli Säsongskortsinnehavare
>> Bli Medlem #LSK1000
>> Bli LSK-Partner

LÄS MER:
>> Intervju med Oliver Bergman inför matchen
>> Tidigare möten mot FCT

>> FCT inför matchen
>> Ettanfotboll: Intervju med båda tränarna
>> Ettanbibeln – Läs allt om alla lag


Använd värdekoden Klubbkortet och se första månaden för endast 99 kr!
GUIDE: Såhär gör du! Klicka HÄR

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail