G A M E D A Y – Fredag på Valhalla

Fredrik Martinsson möter sin tidigare klubb. FOTO: P. Stenbaek.

En spännande fredag väntar på Valhalla IP ikväll. LSK gästar vinröda Qviding FIF – ett lag som Vigan Berbatovci varnar för inför matchen (läs här).

LSK gjorde en riktigt bra match och vann mot topplaget Ängelholm med klara 4-0! Murana Conteh gjorde sin bästa match i LSK-tröjan när han gjorde 2 mål och en assist. Samtidigt var det många som gjorde helgjutna insatser som ledde fram till LSK:s sjunde seger för säsongen och tog upp laget till en andraplats i Ettan Södra. Inför dagens match så närmar sig Linus Tornblad sig en comeback medan Ilir Berisha har en bit kvar innan han kan komma till spel.

Qviding FIF har inlett serien svagt med 10 poäng på 12 matcher, vilket gör att de vinröda parkerar på en negativ kvalplats. Nu senast kom en viktig bortaseger mot Lindome med 0-1, vilket gjorde att man gick om zebrorna från Lindome. Likt tidigare år finns det många unga spännande spelare i Qviding som mycket väl kommer blomma ut ju mer seriespelet fortskrider. Ett varningens finger för Uddevallabekanta Leonardo Farah Shahin, som är inlånad från BK Häcken och som hittills gjort 3 av Qvidings 12 mål i år. I LSK finns två tidigare Qvidingspelare i Fredrik Martinsson och Linus Tornblad – som säkert ser fram emot matchen lite extra.

Matchstart kl: 19.00 på Valhalla IP.

LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på idag för att heja fram vårt grönvita lag!

Let’s Stick Together!


 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail