G A M E D A Y – Fredagsderby i Lilla Paris

Anton Henriksson löste kvitteringen i vårmötet på Edsborg. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Återstarten av Ettan Södra är minst sagt intensiv och näst på tur väntar ett fredagsderby i Vänersborg. Tätt och jämt på alla sätt och vis väntar.

LSK gjorde en stark laginsats mot Olympic senast och tog med sig en viktig seger. Effektiviteten var det enda man kunde klaga på, men samtidigt räckte kapten Anton Henrikssons nickmål till tre poäng. I vårmötet mot Vänersborg var det samme Henrikssons som löste en poäng genom en kvittering i slutet av andra halvlek. En match där LSK tog ledningen, men där VIF snabbt vände och tog ledningen innan LSK:s number 9 fick in 2-2. Ett Vänersborg som närmast kommer från en förlust borta mot Åtvidaberg – där man länge såg ut att ta en viktig seger men där Åtvid kunde vända och vinna i slutskedet. Noterbart i övrigt hos motståndarna är att man tappat Hugo Engström till Superettan och Skövde AIK.

En betydelsefull match för båda lagen där LSK är med i en jämn toppstrid medan niondeplacerade Vänersborg vill hålla sig borta från streckstriden i botten. Det blir alltså en väldigt viktig match så vi hoppas verkligen du finns på plats och stöttar oss!

Matchstart kl: 19.30 på Vänersvallen.
LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats idag för att heja fram vårt grönvita lag!

Let’s Stick Together!
Varmt välkomna!


 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail