G A M E D A Y – Hemmapremiär i Trollhättan!

Det vankas hemmapremiär om än på en annan adress. Herrlaget beger sig nämligen till filmstaden Trollhättan för att ta sig an nykomlingen IFK Malmö.

Dagens motståndare, IFK Malmö, kommer närmast från en resa i lägre divisioner. 2003 åkte laget ur Superettan och var nere i Division 4 så sent som 2013. Sedan dess har ”Di gule”, som är en av de äldsta fotbollsföreningarna i Sverige, rest sig och återfinns nu alltså i Ettan Södra. Premiären spelades i måndags på Malmö Stadion mot Åtvidaberg, i en match som slutade 1-1 i en vårvintrig inramning med varierat väder. Som Erik Lund var inne på i intervjun inför matchen har Malmö ett par spetsspelare, så det gäller att se upp för LSK:s del.

LSK fick en snöpligt mål mot sig i 94:e minuten i premiären mot Assyriska, men spelmässigt såg det betydligt bättre ut än vad resultatet visade. Nu gäller det bara att få in bollen i mål på ett korrekt sätt. Matchen spelas inte på Skarsjövallen utan på en annan Ettanarena med lokal prägel, nämligen på Edsborg i Trollhättan. Till matchen så återfinns både Daniel Garcia Olsson och Oskar Lindberg som nu är återställda efter skador. Vi ser fram emot en fin match och att LSK tar årets första seger!

Matchstart kl: 16:00 – Se matchen på SportExpressenPlay – KLICKA HÄR


Dagens matchvärd:

 


Välj att stötta oss:
Tyvärr spelas alla matchen utan publik, men du kan fortfarande stötta oss på olika sätt.
Vi är väldigt tacksamma om du swishade ett bidrag som stödbiljett till: 123 502 42 78

…du kan även stötta oss genom att:
>> Bli Säsongskortsinnehavare
>> Bli Medlem – #LSK1000
>> Bli LSK-Partner

LÄS MER:
>> Intervju med Erik Lund inför matchen
>> IFK Malmö inför matchen
>> Ettanbibeln – Läs allt om alla lag
>> Senaste Skarsjösurr


Använd värdekoden Klubbkortet och se första månaden för endast 99 kr!
GUIDE: Såhär gör du! Klicka HÄR

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail