G A M E D A Y – Kampen om femteplatsen

Anton Henrikssons nick som betydde segermålet mot Olympic på Skarsjövallen. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Upp och hoppa sockerdricka – idag väntar en tidig match i Malmö! Två unga lag ställs mot varandra på Lindängens IP och gör upp om femteplatsen i serien och att avsluta serien med flaggan i topp.

När sommaren var på topp och serien vände efter ett fåtals veckors uppehåll så var det Malmölaget BK Olympcs tur att gästa Skarsjövallen. Ett möte mellan två topplag där LSK kunde vinna efter att Anton Henriksson kunde göra segermålet på nick efter hörna. Sedan dess har mycket vatten runnit in i Ljungskileviken. Bortsett från GAIS var det LSK och Olympic som varit de starkaste lagen under våren. Desto tyngre har det gått under hösten för dessa två lag. Därför handlar dagens match om en kamp om femteplatsen, som just nu innehas av LSK, med Olympic på sjätte plats.

Dagens möte är också ett möte mellan två lag som matchat flest unga spelare under säsongen. Det har även resulterat i att en hel drös spelare som blivit uttagna till Morgondagens stjärnor. Olympic har fem spelare uttagna och LSK har som bekant två spelare. Dessutom kommer båda lagens tränare att coacha Ettan Södras lag i matchen.

Matchen drar igång redan kl: 13.00 så vi hoppas att några av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats för att heja fram vårt grönvita lag!

MATCHSTART
Lördag, kl: 13.00, på Lindängens IP.

TV-SÄNDNING
Kan du inte heja fram oss på plats? Se matchen på:

Let’s Stick Together!

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail