G A M E D A Y – Kommer årets första bortaseger?

LSK-målvakten Oliver Bergman är laddad över att få möta sitt gamla lag. FOTO: P. Stenbaek.

För andra matchen i rad så är det dags för LSK att möta AIK. Nåväl, denna gång är det inte Skövde AIK som står för motståndet utan det väntas istället bli en tuff batalj mot Oskarshamns AIK.

Matcherna mot Oskarshamn brukar alltid bli luriga för LSK:s del. Bortsett från storsegern på Skarsjövallen 2019 (återse målen här) så har LSK bara besegrat Oskarshamn vid ett till (även det på hemmaplan). Tredjeplacerade OAIK har dessutom öppnat årets seriespel på ett bra sätt. Det har blivit starka segrar mot Utsikten (2-1) och Torn (5-1) samtidigt som man förlorat poäng mot på pappret mer överkomligt motstånd i form av förlust mot Qviding (1-0) och oavgjort mot Åtvidaberg (1-1). Således är det svårt att säga var man har Oskarshamn i år mer än att det är ett tufft lag som är skarpa på fasta situationer.

I LSK-lägret är det optimistiskt efter segern senast mot Skövde. Laget har tränat på bra och devisen att laget ska bli bättre för varje vecka fortsätter gladeligen. Efter två gräsmatcher är det nu dags att åter spela på konstgräs – inget som skrämmer ett lirande LSK. Samtliga spelare är fortsatt tillgängliga och det är hög konkurrens om startplatserna. Förhoppningsvis kan ett taggat gäng ta årets första bortaseger idag!

Matchstart kl: 16:00 – Se matchen på SportExpressenPlay – KLICKA HÄR

Välj att stötta oss:
Tyvärr spelas matchen utan publik, men du kan fortfarande stötta oss på olika sätt. Varför inte säkra en plats när det nu föreslås ett högre publiktak inom kort (klicka på bilden nedan)?
…eller så är vi väldigt tacksamma om du swishade ett bidrag som stödbiljett till: 123 502 42 78


…du kan även stötta oss genom att:

>> Bli Säsongskortsinnehavare
>> Bli Medlem – #LSK1000
>> Bli LSK-Partner

LÄS MER:
>> Oskarshamns AIK inför matchen
>> Ettanbibeln – Läs allt om alla lag
>> Senaste Skarsjösurret


Använd värdekoden Klubbkortet och se första månaden för endast 99 kr!
GUIDE: Såhär gör du! Klicka HÄR

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail