G A M E D A Y – Let’s stick together!

Efter 30 år är det nu dags för den sista matchen för matchspeakern Fille Lindberg. Kom och hylla Skarsjövallens röst på lördag! Filles röst är starkt förknippad med Skarsjövallen. Nu väljer speakern att avsluta sitt uppdrag – efter 30 år i speakerbåset på Skarsjövallen.
🎥 Se intervjun med Fille HÄR

Filles sista match utspelar sig på lördag, när Herrlaget tar emot Lindome. De svartvita zebrorna från Lindome har gjort en stora förändringar i spelartruppen sedan fjärdeplatsen 2020. Bland annat så hittar vi den tidigare LSK-spelaren Teodor Wålemark i gästernas trupp. Lindome har bra form och är i princip klara för spel i Ettan kommande säsong, men en poäng krävs för att man på allvar ska kunna pusta ut – utan att förlita sig på andra lag.

I vårmötet så snodde LSK rättvist med sig samtliga poäng, efter två mål av Ken Akamatsu, fram till 2-1. Det avgörande målet kom i slutskedet och skapade full eufori bland laget och de tillresta LSK:arna. Till dagens match så saknas avstängda Viktor Adebahr – i övrigt är i princip samtliga spelare tillgängliga för den avslutande matchen.

Se till att hylla laget till en stark säsong – och inte minst kom och hylla Fille till hans sista match!

Varmt välkomna till lördagens match!

Let’s Stick Together!

Matchstart kl: 13:30 på Skarsjövallen 

Biljetter kan även köpas på plats.
OBS! Barn t.o.m. 15 år går in gratis.

MATCHVÄRD:


LÄS MER:

>> 🆚 Lindome inför matchen
>> ℹ️ Matchfakta
>> 🎥 Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lag


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail