G A M E D A Y – Makrill till midsommar

Får laget chansen att jubla ikväll? FOTO: P. Stenbaek.

Seriefinal. Publikfest. Strålande sommarväder. Pre-midsommar. Det finns förutsättningar för en riktigt fin kväll på Skarsjövallen – du där DU är avgörande!

LSK gjorde ingen supermatch mot Qviding senast, men fick med sig en seger efter en stor dramatik i slutskedet. Sämre var att dessvärre fick både Uba Charles och Fredrik Martinsson gula kort, vilket gör att de är avstängda i kvällens drabbning. I övrigt ljusnar det på skadefronten där Linus Tornblad kunde hoppa in efter en tids skadefrånvaro.

För GAIS del har man verkligen infriat de höga förväntningarna som fanns inför säsongen. Laget toppar tabellen och har likt LSK endast en förlust. Senast tog man en betryggande seger hemma (på Bravida Arena) mot Vänersborgs IF, med 2-0. Till kvällens match får man dessutom tillbaka fyra spelare från avstängningar (Jonas Lindberg, Niklas Andersén, Axel Henriksson och Richard Friday), som gör laget än starkare.

Matchstart kl: 19.00 på Skarsjövallen.
Skarsjövallen öppnar redan kl: 17:30

OBS! Kom i god tid, förköp din biljett och ställ gärna bilen hemma.

LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på idag för att heja fram vårt grönvita lag!

MATCHVÄRD:

Let’s Stick Together!
Varmt välkomna!

BILJETTER
Boka gärna biljetter till Skarsjövallen här: https://lsk.ebiljett.nu/

 


 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail