G A M E D A Y – Nu åker vi söderut!

LSK åker söderut för en viktig match mot Trelleborg. FOTO: T. Åberg.

I senaste bortamatchen bärgade LSK en viktig seger i ösregnet i Borlänge. Oavsett regn eller ej så siktar de grönvita på att ta en ny bortaseger när man nu åker söderut för att ta sig an Trelleborg.

Inför dagens match hittar vi TFF på en 14:e plats (kvalplats) med 26 poäng. Sex poäng efter är LSK som på allvar kan närma sig vid en seger. I hemmamötet regnade kraftigt, som alltid denna säsong, men det stoppade inte Axel Pettersson och laget till att segra med 2-0. Stor segerorganisatör blev Axel Pettersson som också var den som gav LSK ledningen. Formen är jämn mellan de båda lagen där man på de senaste fem matcherna har en seger, två oavgjorda och två förluster. Det är nog inte en alltför tuff gissning att dagens match kommer bli jämn. I LSK saknas fortsatt Sebastian Möller och Adam Söndergaard. Därtill är Axel Pettersson ett osäkert kort som fick ett bakslag i senaste matchen. Däremot är Mirad Garza åter tillgänglig efter skada.

Det blir en ny viktig match så håll tummarna rejält! Matchen ser ni på Dplay och ni kan även följa matchen via appen LSK Live.

Matchstart kl: 17:30 på Vångavallen.

Välj att stötta oss:
I en tuff tid så behöver vi ert stöd. Swisha gärna ett bidrag till 123 502 42 78.

LÄS MER:
>> 🚜 Välj LSK som din Hemmaklubb
>> 🆚 Trelleborg inför matchen
>> 📲 Ladda ned LSK Live
>> 🎥 Streama matchen på Dplay
>> ⚽️ Rösta fram matchens LSK-lirare

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail