G A M E D A Y – Nu laddar vi om!

Nu gäller det! Tillsammans laddar vi om och bjuder upp till kamp när andraplacerade Falkenbergs FF gästar oss på Skarsjövallen.

LSK gjorde en fantastiskt fin första halvlek mot Trollhättan, trots det slutade det i ”bara” en poäng. Men nu laddar vi om när en ny toppmatch väntar – denna gång mot Falkenbergs FF. Falkenberg som började svagt, men har därefter lyft sig rejält och har avancerat till den positiva kvalplatsen som tvåa i tabellen. Falkenberg visade också i vårmötet mot LSK att man var ett lag för toppen när man vann mot 2-1. Då gjorde Linus Tornblad tröstmålet. Nummer 10 gjorde även två mål mot FCT senast. Kan den vindsnabbe yttern utropa ”meep meep”, springa ifrån och göra mål även i eftermiddag?

LSK har haft flera spelare med skavanker och skador det senaste, så det gäller att ersättarna stiger fram och gör starka insatser precis som tidigare.

LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på idag för att heja fram vårt grönvita lag!

Matchstart kl: 16:00, på Skarsjövallen.

Let’s Stick Together!
Varmt välkomna!

BILJETTER
Boka gärna biljetter till Skarsjövallen här: https://lsk.ebiljett.nu/
Biljetter kommer även finnas att köpa på plats (Säsongskort gäller även till cupmatchen).
OBS! Barn t.o.m. 15 år går in gratis.


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail