G A M E D A Y – Nu tar vi chansen!


Med tre omgångar kvar av Superettan så gäller det att LSK segrar i samtliga matcher, i den starka bottenstriden. Vid full utdelning har nämligen laget chansen att nå en kvalplats – och det är självklart vad som laget siktar på!

Idag välkomnar vi Jönköpings Södra till Skarsjövallen. Gästerna ligger på en tredje plats inför dagens match och har full fokus på att ta den allsvenska kvalplatsen – eller om möjligt att komma förbi tvåan Halmstad. J-Södra är även i god form med 10 poäng på de senaste fem matcherna. I LSK så har man haft förtvivlat svårt att få utdelning offensivt. I de senaste matcherna har man både fört spelet, men även skapat tillräckligt för att få utdelning. Det har endast blivit ett mål på de senaste fem matcherna – däremot har man täppt till bakåt med tre av fem matcher där man hålla nollan. Landslagsuppehållet har gjort att laget kunnat slipa på spelet och förhoppningsvis kan det ge utdelning mot topplaget från Småland. Det kommer vara ett taggat gäng som springer ut på Skarsjövallen idag, lita på det!

Det blir en ny viktig match så håll tummarna rejält! Matchen ser ni på Dplay och ni kan även följa matchen via appen LSK Live.

Matchstart kl: 15:00 på Skarsjövallen.

Välj att stötta oss:
Tyvärr spelas matchen utan publik, men du kan fortfarande stötta oss på olika sätt.
Du kan du swisha ett bidrag (klicka här) till 123 502 42 78 eller stötta med distansbiljetter (klicka här):


MATCHVÄRD

LÄS MER:
>> 🆚 Inför matchen mot Umeå
>> 📲 Ladda ned LSK Live
>> 🎥 Streama matchen på Dplay
>> ⚽️ Rösta fram matchens LSK-lirare

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail