G A M E D A Y – Sista hemmamatchen!

Klockan 15:00 på idag sker startsignalen för sista hemmamatchen på Skarsjövallens gräs. Låt oss samlas och heja fram LSK till en bra avslutning av serien. Tillsammans!

När två matcher återstår så står det klart att LSK gör en bättre säsong än under fjolåret och mycket tyder på att laget slutar på en femteplats – även om en fjärdeplats hägrar om allt går LSK:s väg.

LSK-tränaren Erik Lund Fahlén hälsar följande inför matchen:
– Jag hoppas att alla LSK:are ställer upp och kommer till Skarsjövallen. Vi skall ge allt för en fin avslutning på hemmaspelet.
Hela intervjun med tränaren hittar du HÄR

Vårsäsongen gick som bekant på räls och där höstsäsongen varit motsatsen, där många nyckelspelare dragits med skador och därmed har prestationen och resultaten inte varit lika framgångsrika. I bortamatchen senast mot Olympic visade LSK fin moral. Efter underläge med 3-1 lyckades de grönvita komma tillbaka med kvarten kvar och göra två mål och därmed få med sig en poäng från Skåne. Förhoppningsvis kan laget ta med sig den positiva känslan till dagens hemmamatch mot Åtvidaberg.

Dagens motståndare, Åtvidaberg, är ett av de mest klassiska lagen i serien. Det har föga hjälpt under årets säsong. Framförallt är det målskyttet som saknats och där man gått från mängder med matcher utan att få in bollen. Trots det lever hoppet om överlevnad i Ettan Södra. Om allt stämmer i de avslutande omgångarna kan Åtvid ta hand om kvalplatsen som sista räddningsplanka. I vårens möte på Kopparvallen lyckades LSK ta tre poäng efter att Anton Henriksson gjort matchens enda mål. Kan det bli en repris idag?

LSK hoppas att en hel del av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats för att heja fram vårt grönvita lag en sista gång denna säsong!

MATCHSTART

Lördag, kl: 15.00, på Skarsjövallen.

Varmt välkomna till dagens match!

BILJETTER
Boka biljetter till Skarsjövallen här: https://lsk.ebiljett.nu/

OBS! Barn t.o.m. 15 år går in gratis.

Let’s Stick Together!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail