G A M E D A Y – Toppderby på Edsborg

En tuff och spännande derbymatch väntar ikväll mot FC Trollhättan. Femman mot fyran – och därmed väldigt viktiga poäng för att ha chans att slåss om kvalplatsen.

LSK:s herrar fick en förlösande seger mot Tvååker senast. Det var ingen match som var en fröjd för ögat, mer än LSK:s segermål från Argjend Malaj. Genom segern fick laget med sig en positiv boost och nu är man med i slutracet på allvar. FC Trollhättan däremot fick inte hål på jumbon IFK Malmö i senaste bortamatchen. Det svagaste målskyttet mötte de tätaste försvaret – och resultatet skrevs på så vis logiskt till 0-0. Däremot fick FCT fart på målskyttet i DM i förra veckan när man besegrade laget med det läckra namnet Åsarp-Trädet med 6-1.

Vårens möte på Skarsjövallen slutade 1-1. Det efter en FCT-ledning efter en halvtimme där Murana Conteh nästan omgående kunde kvittera till slutresultatet 1-1. Lagen möttes också i somras på neutral mark. Då vann LSK med 2-1 efter att Ken Akamatsu och Daniel Garcia Olsson stått för LSK:s mål. Om vi backar tillbaka till försäsongen så hittar vi också ett möte mot Edsborgs konstgräs som slutade mållöst.

LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på idag för att heja fram vårt grönvita lag! Det är fri entré, så det är inget att tveka på!

ℹ️ Viktig publikinformation >>

Matchstart kl: 19:00, på Edsborgs IP.

Let’s Stick Together!


NÄSTA HEMMAMATCH:

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail