G A M E D A Y – Toppmöte väntar

Sverige är vidare i Fotbolls-EM för herrar, så ikväll finns ett enda val; kom till Skarsjövallen för att heja fram LSK!

Tvååker är alltid tunga att möta och återfinns på femteplats inför kvällens möte. Innan förlusten mot Skövde (0-2) så hade man nio raka matcher utan förlust, så det är ett lag som är oerhört svårbesegrade. LSK gästade Tvååker på försäsongen och vann då med 2-1, så vi får se vilket lag som drar längsta strået i kvällens match.

Trean LSK kommer till matchen från första bortasegern, mot Lindome (1-2). Dessutom får man även tillbaka viktiga duon George Wilson och Fredrik Martinsson från avstängningar. I en tunn trupp så är det givetvis två betydelsefulla pjäser för att LSK ska kunna stå sig starka i kvällens match – där vi får se vilket av lagen som hänger på toppduon i tabellen.

Vi ser fram emot kvällens toppmatch när vi välkomnar Tvååkers IF till Skarsjövallen. Det gäller att vara på tårna från start och under hela matchen – där vi även hoppas att ni LSK-supportrar ger oss extra kraft genom ert läktarstöd. 

Slut upp och heja fram LSK i denna viktiga match!

VIKTIGT!
För att motverka köbildning kommer ingen biljettförsäljning finnas på arenaområdet. Det är därför viktigt att du förköper din biljett (om du inte redan har säsongskort). Det gör du här:
https://lsk.ebiljett.nu/ 

Matchstart kl: 19:00 på Skarsjövallen.

OBS! Endast förköp – ingen biljettförsäljning på arenan.
Vi säljer även biljetter på ICA mellan kl: 12-17.
Använd gärna Chrome som webbläsare vid biljettköp på vår biljettsida nedan.
LÄS MER:
>> ‼️ Viktig publikinformation
>> ⚽️ Digitalt matchblad
>> 🆚 Tvååker inför dagens match
>> 🎥 Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lag


 

MATCHVÄRD:


SÄKRA DIN PLATS PÅ SKARSJÖVALLEN
Vi har öppnat upp för begränsad publik (max 500). Se därför till att säkra din plats till alla matcher förr herr- och damlaget genom ett säsongskort! Finns till försäljning på https://lsk.ebiljett.nu och på ICA i Ljungskile.

…du kan även stötta oss genom att:
>> Bli Medlem – #LSK1000
>> Bli LSK-Partner
>> Köpa souvenirer

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail