G A M E D A Y – Trendbrott mot Åtvid?

Oskar Lindberg blev matchens lirare mot Malmö senast. Upprepas det mot Åtvidaberg? FOTO: P. Stenbaek.

Åtvidaberg brukar vara en bromskloss för LSK. Kan LSK få med sig hem samtliga poäng från Åtvidaberg och därmed bryta trenden?

Herrlaget har förtvivlat svårt borta mot Åtvidaberg. Trots mängder med försök har laget haft svårt för att lyckas knipa till sig bortasegrar mot brukslaget från Östergötland. Den enda och därmed senaste gången LSK lyckades var en sensommarkväll i augusti 2006 när de grönvita vann med 0-1. Många gånger på senare år har bortamatcherna mot ÅFF slutat med en poäng och oftast 1-1. Samtidigt är det en ny match idag och nya chanser till tre poäng. LSK kommer till spel med Ken Akamatsu som äntligen är spelklar och därmed kan vara med i matchtruppen. Däremot är det frågetecken på Anton Daläng och Sabarr Janneh som inte riktigt är fit-for-fight.

Åtvidaberg har haft en tuff start på säsongen och har endast två poäng efter de fem inledande omgångarna. Tidigare i veckan hoppade tränartrion av vilket gjort att Åtvid hitta en tillfällig tränarlösning i Henrik ”Fimpen” Gustavsson. Om det kan bli en positiv injektion får vi säkert se under dagens match.

LSK hoppas att några supportrar finns på plats och hejar fram vårt grönvita lag!
Matchstart kl: 16.00 på Kopparvallen. Väl mött.

INTERVJU
🎥 Se intervjun med Erik Lund inför matchen HÄR


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail