G A M E D A Y – Trestadsderby!

Det pirrar lite extra idag, det väntar nämligen derby med allt vad det betyder idag! Känslor, svett och hett är att vänta – samt förhoppningsvis många fotbollsälskare som sluter upp på Skarsjövallen. LSK välkomnar FC Trollhättan till kvällens drabbning!

FC Trollhättan har verkligen tagit i från tårna när man satsar mot Superettan. Med en stark och bred trupp så trodde alla på förhand att de svartröda från filmstaden skulle vara hemmahörande i toppstriden. FCT har svarat upp mot förväntningarna och ligger inför kvällens match på en andraplats – 8 poäng före LSK. Likt LSK förstärktes laget under sommarfönstret, men det var framförallt den mångåriga förlängningen av skyttekungen Yoann Fellrath som stack ut. Fransosen får dock gästerna klara sig utan på banan under kvällens drabbning, då 19-målsskytten är avstängd. I vårmötet höll LSK på att få med sig en poäng, men det var just Fellrath som lyckades frälsa de svartröda i slutskedet med matchens enda mål på Edsborgs IP.

LSK var trögstartade senast mot Skövde AIK, men i andra halvlek kom man igång och kunde bärgat en välbehövlig seger. En praktträff från hemmalaget skulle dock utjämna ställningen och de grönvita fick med sig en poäng. Nu väntar en ny väldigt tuff match mot ytterligare ett lag från Västergötland – och här är det minsann ännu mer prestige inblandat. Det kommer bli hett och tufft där det gäller att vara effektiv för att få med sig alla tre poäng. I LSK har Anton Henriksson ett förflutet i FCT, så det kommer säkert vara lite speciellt för hans del – och man brukar ju säga att släkten är värst. 

Redan nu är en del biljetter sålda, så se till att komma i god tid och passa på att köpa något i våra kiosker under tiden du inväntar den spännande matchen. En betydelsefull match mot ett tufft motstånd väntar. Så det gäller att det är ett laddat, spelsuget och effektivt LSK som som tar sig an FCT ikväll. Varmt välkomna att heja fram oss i kvällens match!

Matchstart kl: 19:00 på Skarsjövallen (Kom i god tid!).

LÄS MER:
>> 🆚 FCT inför dagens match
>> 🚗 Vinn en Mustang 
>> 💬 Lund inför derbyt
>> ⭐️ Rösta på matchens lirare
>> ⚽️ Anslut dig till Målklubben
>> ☀️ Matchblad
>> ℹ️ Matchfakta
>> 🎥 Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lagVinn en Mustang för en helg!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail