G A M E D A Y – Tuff lördagsmatch!

En rad tuffa matcher den senaste tiden mot topplag har slitit på LSK-spelarna, men nu är det dags att gå upp i ”ringen” igen. Torn gästar oss och vi siktar på att försvara vår borg och ta en ny seger!

Vårmötet mot Torn resulterade i den största segern hittills i år för LSK. Linus Tornblad hade show med tre mål och såg till att LSK kunde vinna med klara 5-0. Lika lätt lär det inte bli på lördag. Torn är tuffa och stabila. Dessutom så är de när det väl stämmer en obehaglig överraskning. Exempelvis så vann de över GAIS på hemmaplan i somras.

I LSK har det varit skador som slitit på laget, men förhoppningsvis kommer någon skadad spelare tillbaka för varje vecka som går. Kampen i toppen är oerhört tuff, men siktet är alltid att blicka uppåt för att komma så högt upp som möjligt – inte minst för att mäta oss mot lokalkonkurrenterna. Dessutom vill vi givetvis bli bättre än förra årets sjätteplats.

LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på idag för att heja fram vårt grönvita lag!

Matchstart kl: 16:00, på Skarsjövallen.

Let’s Stick Together!
Varmt välkomna!

BILJETTER
Boka gärna biljetter till Skarsjövallen här: https://lsk.ebiljett.nu/
Biljetter kommer även finnas att köpa på plats (Säsongskort gäller även till cupmatchen).
OBS! Barn t.o.m. 15 år går in gratis.


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail