GAIS ryckte i slutet

2328 hade hade tagit sig till Skarsjövallen denna kväll. FOTO: P. Stenbaek.

Tordagskväll och midsommarfirandet startade på Skarsjövallen i en seriefinal mot GAIS.

Första halvleken började i ett högt tempo och där GAIS tog kommandot direkt. När Ilir Berisha också tidigt var tvungen att kliva av skadad så släppte LSK till ett gäng chanser. I ärlighetens namn klarade sig LSK sig undan i den första halvleken med blotta förskräckelsen. LSK då? Jo, några chanser skapades på kontring men inte i samma nivå som GAIS högklassiga chanser.

FOTO: P. Stenbaek.

Andra halvleken mattades av och jämnades ut efterhand. Om första halvlek var chansrik så blev det färre heta chanser i den andra halvan. När sedan inbytte Linus Tornblad blev tvungen att bryta matchen så försämrades förutsättningarna för LSK:s offensiv. Länge såg det dock ut som att matchen skulle sluta mållöst, men GAIS ville annorlunda. Med mindre än tio minuter kvar skarvades 0-1 in. På stopptid lyckades dessutom GAIS utöka till 0-2, via en omställning. Det var helt enkelt inte LSK:s kväll utan GAIS kan vinna rättvist.

⭐️ Matchvärden Kynningsrud utsåg matchens lirare i båda lagen. I GAIS gick priset till Jonas Lindberg och i LSK gick priset till Otto Ingham.

Tack till alla som kom och stöttade oss idag! Härnäst väntar cupmatch mot Angered kommande lördag. Väl mött.


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail