Glödhete Westermark avgjorde med ett hattrick

Jesper Westermark var glödhet idag och stod för alla tre LSK-mål denna dag. FOTO: T. Åberg.

Det var upplagt för en spännande match på Skarsjövallen mellan två starka lag, målglada LSK mot försvarsstarka Landskrona. Innan matchen konstaterades också att Aleksandar Kitic gjorde sin 360 match i LSK-tröjan, vilket därmed är mest av alla genom tiderna!

Knappt hade publiken på Skarsjövallen hunnit ta plats innan Bryan Ferry började spelas i högtalarna. Med dryga minuten spelad hittade ett fint inlägg från Johan Svahn fram till Jesper Westermark som nickade in 1-0! I övrigt var första halvlek relativt jämn och den enda gången det rejält hettade till var ett stort gruff i bortalagets straffområde, vilket resulterade i en utvisning för Landskrona.

Trots en man utvisad för Landskrona så var det jämnt även i andra halvlek. LSK är ändå sylvassa i sina kontringar. Just på en sådan glider Landskronamålvakten ut ur sitt straffområde och domaren visar ut målvakten. Eftersom Landskrona hade gjort alla sina byten är man därmed tvungna att ställa en utespelare i mål. Det dröjde därför inte länge innan Jesper Westermark kunde hitta nät igen. Efter inspel från Johan Svahn placerade ”JW” in 2-0! I slutskedet blev inbytte Joel Palmquist neddragen och straff tilldömdes. Såklart klev dansanta Jesper Westermark fram och satte säkert 3-0, vilket han firade med ett par dansanta steg.

En väldigt skön seger och Jesper Westmark fullständigt öser in mål!
Härnäst väntar en tuff bortamatch mot Torn på lördag. Väl mött.