Huvudtränaren för Lunds BK hoppas på en öppen match på lördag

Vi pratar med Stefan Jansson, huvudtränare för Lund BK i telefon och tar chansen att ställa alla de frågor vi vill inför matchen på lördag.

Vad tar du med dig från din senaste match?

– Ja, vi hade mycket nytt. Vi hade många avstängningar och några skador. SÅ det var många nya som kom i och gjorde bra ifrån sig och fick spela i nittio minuter. Och det var länge sedan de fick spela nittio minuter på division ett nivå så jag var nöjd över det. Vi hade ju alltså sex ordinarie spelare borta och det blev sju då vi fick en skada tidigt under matchen också.
Foto: P. Stenbaek

Hur är stämningen i laget?

– Nej den är väl bra. Vi har ju Svenska cupen att se fram emot här i slutet på november som vi har kvar att spela. Det gör ju att vi har ett mål hela tiden så att vi håller upp vår nivå på träningen och så vidare. Så vi känner inte att det är slut bara ,precis som för LSK, för att vi ligger där vi ligger liksom. Vi vill hela tiden jobba oss uppåt och många vill visa vad de kan inför Svenska cupen.

Vad är ert största fokus under träningarna inför helgens match?

– Ja det jag vet är att när vi mötte Ljungskile på Skarsjövallen sist så hade vi tur att ta med oss en poäng hem igen. Men nu när vi är på hemmaplan är det ju vi som vill styra, något vi har vi gjort bra i år och kommer fortsätta med. Vi vill styra och våga ha vårt passningspel som vi jobbar med hela tiden. Så det är passningsspelet och att våga som vårt fokus ligger på inför matchen.

Vad tror du om matchen på lördag?

– Nej jag tror att det blir en bra match, båda lagen kan ju spela avslappnat så att säga så jag hoppas att det blir en öppen match för publiken. Så att det inte blir en så låst match som det kan bli ibland när man har kniven på strupen.
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail