Inför DM-matchen mot Stenungsunds IF

Anton Daläng i DM-matchen mot Ödsmål. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Det är tätt på given mellan matcherna under augusti. På onsdagskvällen är det dags för en visit på Skarsjövallen där det bjuds på semifinal i DM. Där väntar Stenungsunds IF på andra planhalvan. LSK:s assisterande tränare Vigan Berbatovci kommer då att ställas mot sitt gamla lag.

– Augusti kommer att bli en intensiv månad för oss. Jag får väl säga att det känns tryggt att vi är i bra fysisk form och har fått en bra grund tack vare en tuff och målmedveten träning under året, säger Vigan.

Hur är det då efter matchen i söndags mot Olympic?
– Det är okay tycker jag. Vi måste i vanlig ordning vara noggranna och kolla av allt vad skador är, men den biten ser bra ut just nu.

Förutom (eventuella) skador så är det ju nästa sak som belastning att ta hänsyn till?
– Den biten spelar ju också in, och vi kommer att vara noga med hur vi använder spelarna. Augusti kommer att bli väldigt intensiv och hösten blir lång och tuff. Det känns skönt att vi i och med nyförvärven (Argjend Malaj och den nu spelklare Danny Bloyou) fått en starkare trupp att förföga över. Hur laget kommer att se ut på onsdag skall vi ta ett möte om en liten stund (läs: måndag kväll). Vi har ju match igen redan på fredag (Vänersborg borta) och tisdag (Lindome hemma), säger Vigan och ser sådär lagom lurig ut innan han smiter iväg en våning upp. Där väntar både Erik Lund och makaroner (vilken kombo!).

 

Matchstart onsdag, kl: 19.00, på Skarsjövallens B-plan.


Säsongskort gäller även för denna match.

Bland tejprullar och kolhydrater

Anders ”Melker” Antonsson


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail