Inga poäng i avslutningen

LSK-supportrar på plats vid dagens match.

Så var det dags för årets sista match när LSK åkte söderut för att ta sig an Ängelholm. Kunde de grönvita lyckas avsluta med en seger?

Första halvleken var ingen rolig historia för LSK. I mitten av halvleken kunde hemmalaget ta ledningen två gånger om och gå upp till en ledning med 2-0.

Andra halvleken inleddes på sämsta sätt. 3-0 kom redan i 50:e minuten. Tio minuter senare kom ett tröstmål för LSK genom Anton Henriksson. Det blev även det sista målet i matchen där slutresultatet alltså skrevs till 3-1.

Resulterat till trots så slutade LSK på en femteplats i årets serie. Nu tar vi nya tag inför kommande säsong!

Tack till de LSK:are som kom och stöttade oss på plats idag och under hela säsongen. Stort tack till alla som varit delaktiga under året. Tillsammans är vi LSK! Väl mött nästa säsong.