Inga poäng på Gamla Ullevi

Anton Henriksson och LSK fick inte med sig tre poäng från Gamla Ullevi. Arkivfoto: P. Stenbaek.

En spännande söndagseftermiddag väntade denna dag på Gamla Ullevi när LSK ställdes mot GAIS.

Första halvleken är jämn och chanser skapas från båda håll. Det är också tydligt att det är en helt annan match än i vårmötet för mindre än två månader sedan. Kees Sims får göra två fina räddningar, men även LSK är nära att ta ledningen där Anton Henriksson får två fina chanser som sånär frälser de för dagen gulblåa LSK. Något ologiskt är det GAIS som precis innan halvtidspaus kommer igenom och sätter 1-0.

I andra halvlek tillåts LSK gå framåt mer och skapar även ett par fina chanser. GAIS däremot ligger på kontring och det blir farligt ett par gånger. I mitten av halvleken är det också en kontring som gör att hemmalaget tilldöms straff och 2-0 är ett faktum. Med mindre än tio minuter kvar sätter GAIS Niklas Andersén in en brutal tackling och skadar Uba Charles. Båda tvingas utgå – utvisning respektive byte. LSK försöker gå framåt för att jaga ett mål, men har svårt att ta sig igenom den grönsvarta försvarsmuren. Istället lyckas hemmalaget kontra in 3-0. Det blir också matchens sista match och slutresultatet skrivs således till 3-0.

Sammanfattningsvis en jämn och spännande match där GAIS får med sig det mesta och är effektiva.

Tack till alla som kom och stöttade oss på plats idag! Härnäst väntar Qviding hemma nästa lördag kl: 13.00. Väl mött.